Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Директорот Алексијоски манипулираше дека нема загадување во Охридско Езеро

    Ја информираме јавноста дека денес добивме одговор од Инспекторатот за животна средина во врска со претходно поднесената Иницијатива од наша страна за вршење вонреден...

    Последни објави