Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Предлозите за измени во Законот за државјанство се спротивни на Конвенцијата за државјанство и на сите европски стандарди

    Измените на Законот за државјанство, предложени од Алијанса на Албанците, со кои се предвидува намалување на потребниот период едно лице законски и постојано да...

    Последни објави