Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Албанските партии се само декларативно за ЕУ стандарди – во пракса туркаат сосема нешто друго

    Борислав Крмов за нелегалното стекнување со државнјанство во „Само вистина“: „Законот за државјанство ја крши Европската конценција за државјанство, во повеќе членови, посебно во...

    Последни објави