Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија

    Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија Денес советникот од редовите на Левица,...

    Последни објави