Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Амар Мециновиќ: Почната е трка за додворување на ДУИ

„На ДУИ најмногу им одговараат предвремени избори сега, затоа што имаат ситуација на разединета албанска опозиција и сакаат да ескивираат ситуација како во 2020...

Последни објави