Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Ранливите категории приоритет при субвенционирањето велосипеди по заслуга на Левица

    Со 20 гласа ЗА и 17 ВОЗДРЖАНИ, дел од градското мнозинство со поддршка од опозицијата, ги прифати амандманите на Левица кои се однесуваат на...

    Последни објави