Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Амнестија, аболиција или помилување – што, по ѓаволите, донесе Собранието?

  За прв пат имаме постапки за амнестија кои не се водат по службена должност (ex officio), туку по приватна иницијатива на засегнатите странки (ex privata). Ова претставува нарушување...

Последни објави