Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Заев и Груби договориле деградирање на Агенцијата за млади и спорт и нејзино интегрирање под Министерство за односи помеѓу заедниците

Заев и Груби го договориле почетокот на пропаѓањето на спортот во Македонија преку бришење на Агенцијата за млади и спорт како самостоен орган и...

Левица побара инспекциски надзор за користење на знамиња на други држави на спортски натпревари

Левица поднесе Иницијатива за вршење на вонреден инспекциски надзор до Агенција за млади и спорт, а против ФК Шкупи и ФФМ. Од страна на навивачката...

Доделени спортските ваучери од АМС – бројни се негативните реакции од незадоволните спортисти

Во период кога е актуелна Зимската Олимпијада во Пекинг 2022 и кога се восхитуваме на секојдневните резултати на спортистите од целиот свет на овој...

Последни објави