Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Дали претставниците на работодавачите во Економско-социјалниот совет, кои ги кочат сите реформи во полза на работниците, се формирани спротивно на законот?

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ), застапувана од г. Ангел Димитров од Свети Николе, штитејќи ги интересите на олигарсите и капиталистите, во...

    Последни објави