Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Ветено – Неостварено: Обиколница во Дојран

Градоначалникот на Дојран, Анго Ангов, и неговата партија СДСМ, за локалните избори во 2017 година им ветуваа на граѓаните на Дојран обиколница од граничниот...

Последни објави