Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

  Објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло, кое е забрането во ЕУ, јасно покажа дека за приватниот капитал нема граници, ниту принципи,...

  Малите хидроцентрали треба да бидат јавна сопственост

  Прес конференција на координаторот на Зелен Сектор на Левица, Александар Панајотов „Од „осамостојувањето“ на Македонија до денес, трите партии на власт - ДУИ/СДСМ/ДПМНЕ, наизменично и...

  Последни објави