Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Да го заштитиме јавното здравје во услови на пандемија и да спречиме пописен фалсификат

    Владата повторно ја докажа на дело својата неконзистентност во ставовите. Имено, Владата на денешната седница донесе одлука за забрана за движење на населението заради...

    Последни објави