Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Советниците на Град Скопје поднесоа барање за ревизија во неколку јавни претпријатија

    Во согласност со Законот за ревизија („Службен весник на Република Македонија“ број 66/10, 145/10, 12/14, 43/14, 154/15, 192/15, 27/16 и 83/18) и ,,Службен весник...

    Последни објави