Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Работниците се колатерална штета на новите безбедносни мерки на владата

    Владата, која што повеќе од година и пол катастрофално се справува со пандемијата предизвикана од корона вирусот, понатаму продолжува да носи одлуки на штета...

    Последни објави