Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Доста беше (л)апанажа!

    Во контекст на БРУКАТА што изби по пробивањето на информацијата во јавноста дека пратениците продолжија со земањето недозволиво високи суми за патни трошоци, повторно...

    Последни објави