Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Способност е Арачиново и Шутка да бидат пред Аеродром во капитални инвестиции!

    Многу лапсузи и несериозност, легален грабеж и празнење на касата на општината, партиски вработувања и непотизам, избори на сомнителни и некадарни раководители, ЕУ знаменце...

    Последни објави