Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Ние се залагаме за правична застапеност, ама класна правична застапеност

    Контрареплика на пратеникот Борислав Крмов кон пратеничката Арта Биљали - Зендели „Деведесет проценти од дијаспората била албанска - тоа не е точно. Имаме многу поголема...

    Последни објави