Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Гасификација во Бутел – едно од низата неисполнети ветувања на СДСМ

Како и на целата територија на Република Македонија така и во рамките на општина Бутел, гасификацијата беше едно од клучните ветувања на СДСМ во...

Последни објави