Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Единственото злодело на Асанж е откривањето на империјалистичките злодела на САД и НАТО!

Севкупната состојба со правдата и слободата - како и односот на граѓанскиот политички естаблишмент кон овие две историски категории - е сумиран во ужасниот...

Последни објави