Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кичево: Еден месец власта на ДУИ не може да санира една улица

Раскопана улица со дупки е сликата која жителите на Кичево ја сведочат на улица „Ужичка", која речиси еден месец е во оваа состојба. Минатиот...

Последни објави