Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица Прилеп: Граѓани чекаат пред Агенцијата за вработување со саати под изговор за “обуки” во работно време

Според сведоштвата на снимателот, вработени во локалната администрација при Агенцијата за вработување, во работни часови, своеволно, во затворени простории со заклучени врати обавуваат „обуки“...

Последни објави