Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Охрид: Тампонирање и дивоградби во Автокамп „Љубаништа”, власта нуди само предизборен театар

Во своите предлог - одлуки, Центарот за светско наследство препорачува охридскиот регион да се стави во светски наследства во опасност, бидејќи од страна на...

Последни објави