Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Одговорност за високите трошоци и пропустите при изведбата на автопатите „Охрид-Кичево“ и „Миладиновци-Штип“ мора да има

    Левица бара да се формира независна експертска комисија која ќе има за задача да утврди јасна одговорност за пропустите во проектите и енормно високите...

    Последни објави