Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Смилев: Корумпираните и алчни политичари вршат огромна неправда врз Бабуна

    Изјава на Игор Смилев - претседател на еко-здружението „Грин Пауер“ и член на Левица во врска со дивоградбите по течението на реката Бабуна.   https://www.youtube.com/watch?v=CxwnZoJmebY ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА...

    Последни објави