Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица со барање за инспекциски надзор за споменикот на балистот Џемо Хаса

Левица поднесе нова iницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор до Министерството за култура, против Општина Гостивар, а со цел утврдување на законитоста на постапката...

Рехабилитацијата на фашизмот започна уште со споменикот на балистот Џемаил Хаса во 2006 година

Во 2006 година, во село Симница, Општина Гостивар, подигнат е споменик на Џемаил Хасани, водач на балистите за Западна Македонија и соработник на италијанските...

Последни објави