Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Барање за видно означување, уредување и поставување на инфо табли со возен ред на автобуските постојки

  Советниците на Левица во Советот на Општина Велес денес поднесоа барање до Градоначалникот Колев за видно да се означат, уредат и да се постават...

  Левица поднесе барање за инспекциски надзор за модната конфекција „Стоби“ од Велес

  Модната конфекција „СТОБИ” од Велес повторно го злоупотребува Законот за работни односи и ги крши правата на работниците. Во Левица се обратија работници, вработени...

  Последни објави