Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Башиноселскиот мост и покрај лошата состојба не е во приоритетите на министерот Бочварски

    Мостот на Вардар е дотраен и е во сериозна лоша состојба. Покрај укажувањата на експертите дека овој мост не е безбеден за користење и...

    Последни објави