Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Се затвори и базенот во СРЦ „Борис Трајковски“ – пливачите се оставени без основните услови за тренинг и натпревари!

Како и сите аспекти на живеењето, властите одамна го пуштија спортот низ вода. Спортистите-пливачи останаа и без тие неколку базени кои ги имаат во...

Последни објави