Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Македонија во должничко ропство – 8.6 милијарди евра е задолжена само кон надвор

    Степенот на задолженост на Република Македонија, повторно ја бранува јавноста. Впрочем единствената работа за која има консензус во Собранието, со исклучок на Левица, е...

    Последни објави