Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица ќе поднесе барање за санација на Споменикот на децата – бегалци

  На денешен ден, со авиони на британското воено воздухопловство, започна бомбардирањето во Егејска Македонија, каде прв пат човештвото посведочи напалм - бомби. Тогаш британската...

  Затворањето на границите за бегалците е врв на лицемерието на ЕУ!

  За време на Втората светска војна беа раселени околу 40 милиони Европејци. Денес, Европа ги затвора своите граници за бегалците од Африка и Азија. Изговорот е...

  Последни објави