Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поднесена кривична пријава против директорот на Дирекцијата за заштита и спасување – Беким Максути

    Изминативе денови, јавноста повторно е сведок на некомпетентноста на системот за справување со кризи, овој пат со пожарот кој неколку дена беснееше на Галичица....

    Последни објави