Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Крмов: Пописот е фалсификат и фингиран

  „Овој процес не беше ништо, освен една политичка операција изведена под палката на ДУИ, а одобрена од СДСМ. Имавме многу говори и гостувања по...

  (Видео) Крмов кон Мицевски: Вие требаше да реагирате за непопишување на дијаспората на лидерската средба

  „Во ситуација кога власта беше ставена на колена, разграничувањето на резидентното население и дијаспората требаше да се најдат на преговарачка маса, за да бидат...

  Последни објави