Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци прва излезе со официјално барање до надлежните институции

Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци прва излезе со официјално барање до надлежните институции да ги превземат сите дејствија за...

Последни објави