Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Неиздавањето лични карти е директна вина на СДС и БЕСА кои, спротивно на европската пракса, насилнички сакаат да внесат етницитет во јавните документи

  СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ   Коалиционите апетити на власта повторно избиваат на штета на обичните граѓани, што е воочливо од заглавениот процес за издавање лични карти речиси...

  Заедничката платформа на ДУИ, Беса и Алијансата за Албанците не ги решава проблемите, туку го отежнува нивното решавање

  Во услови кога: голем процент од населението во Р. Македонија живее во сиромаштија (460 000 луѓе се под прагот на сиромаштија, а 180...

  Последни објави