Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во историјата на Македонија не постои човек кој е казнет за непопишување

„За граѓаните нема КРИВИЧНА одговорност за непопишување. Попишувачите не се овластени да казнуваат, тоа се постапки кои со години траат. Левица ќе организира мрежа...

Последни објави