Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Багери работат во зелениот појас на Водно – Богоев не презема ништо

Како се ближат локалните избори, така и бетонизацијата на Општина Карпош станува се поинтензивна. Со секој поминат ден, Стефан Богоев ги преточува неговите предизборни...

Последни објави