Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Жаклина Анастасова – Злоупотребена безбедност

    На 29.09.2016 година во Домот на АРМ во организација на Балканскиот форум за безбедност, се одржа панел-дискусија на тема „Безбедноста во програмските определби на...

    Последни објави