Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Надлежниот инспекторат одговори по пријавата на Левица за прекршувањето на мерка изолација од заразените пратеници

    Одговор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат – Сектор за инспекциски надзор по Пријава – Известување за грубо прекршување на времена мерка „строга изолација...

    Последни објави