Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица – Битола: Бесплатен превоз за социјално ранливите категории, средношколците и студентите!

    „Нашиот предлог е следен: -Еден ден бесплатен превоз за средношколци и студенти; -Еден ден бесплатен превоз за категоријата пензионери; -Во двата дена бесплатен превоз за социјално ранливите...

    Последни објави