Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми. Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее...

Испитен Центар – Битола

Дали постојат нерегуларности и неправилности во формирањето и работењето на собраќајниот испитен центар во Битола во сопственост на АВТО МАКЕДОНИЈА ? Граѓани од помладата популација...

Левица – Битола положи цвеќе во чест на свеченото откривање на спомен – биста на првоборецот Ѓорѓи Наумов.

По повод на поканата од страна на Општинскиот одбор на Сојуз на борци - Битола, локалниот огранок на Левица - Битола положи цвеќе во...

Левица – Битола: Големо ништо за битолчани од ветениот мултифункционален спортски комплекс

Како град препознатлив по спортот, Битола е оставен без никаква спортска рекреација за младите. Мултифункционалниот комплекс од локалната агенда на СДСМ пред четири години,...

(Видео) Левица – Битола: Битола, Венеција на Балканот

Денес бевме сведоци за негрижата на ЈП Нискоградба за канализацијата и целосниот хаос после дождовите кои ја зафатија Битолската околина. Иако нашата градоначалничка се...

Левица – Битола: Серија кражби во Битолската населба „Оризари”

Жителите на оваа населба живеат во страв поради кражбите кои често се случуваат. Во комуникација со овие жители, добивме информација дека повеќе од 20 кражби...

Последни објави