Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Проблемот со ромите во Битола – огледало на проблемите во нашиот град!

  Последните години се провлекува проблемот родители македонци да не сакаат да ги запишат нивните деца во училишта каде што има деца од друга националност...

  Реакција по повод т.н. „марш на ангелчињата“ во Битола

  Република Македонија е секуларна држава според нејзиниот устав. Спроведувањето на религиска пропаганда во училиштата се коси со секуларната уставна определба на државата. Во оваа...

  Последни објави