Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори?

  Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори? Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето" на Канал...

  Башиноселскиот мост и покрај лошата состојба не е во приоритетите на министерот Бочварски

  Мостот на Вардар е дотраен и е во сериозна лоша состојба. Покрај укажувањата на експертите дека овој мост не е безбеден за користење и...

  Последни објави