Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Центар: Боемска 2 во Дебар Маало – Пешачка зона, по иницијатива на Левица

По бројните поплаки на жителите на Центар особено на оние од боемската четврт - Дебар Маало дека недостасуваат пешачки зони, советниците на Левица во...

Последни објави