Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Богоев и СДСМ предизборно ја полнат општинската администрација

  Старите навики на СДСМ и натаму продолжуваат. Во пресрет на локалните избори со потпис на Стефан Богоев се преполнува општинската администрација. Иако годината не...

  Левица – Карпош: Стефан Богоев и тоа како ѝ се погоди на урбаната мафија

  Со платен ПР од Општината лесно е да се води медиумска војна. Но реалноста се темели врз факти. А фактите покажуваат дека Стефан Богоев...

  (Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

  Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за...

  Левица – Карпош: Три сомнителни договори на Општина Карпош – Расфрлањето со пари продолжува

  Стефан Богоев и Општина Карпош продолжуваат со расфрлањето општински пари. Во период од само три месеци Градоначалникот Богоев потпишал три договори со АБЦ-БРОТХЕР во...

  Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

  Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

  Стефан Богоев продолжува да се расфрла со народни пари

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Општина Карпош и Стефан Богоев продолжуваат со недомаќинското работење. Тоа што Општина Карпош е третата најзадолжена општина во Република Македонија, со долг...

  Последни објави