Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Карпош: Богоев посветено работи на бетонизација на Козле

  Себе фалењето на Богоев завиткано во манипулирање и лажење на жителите на Општина Карпош добива на интензитет. Додека секое утро на националните телевизии и...

  По роварењето во горните делови во Козле, Богоев пушти багери и во Горно Нерези

  Тоа што можеш да го уништиш во првиот мандат, не го оставај за вториот, зошто може и да го немаш - ова е максимата...

  Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

  Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери...

  Последни објави