Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Борислав Крмов во Дневникот на 24 Вести

Пратеникот на Левица Борислав Крмов, во Дневникот на 24 Вести, во 20 часот, аргументира зошто пописот не треба да се спроведе.   #НеОтворамВрата  

Да го заштитиме јавното здравје во услови на пандемија и да спречиме пописен фалсификат

Владата повторно ја докажа на дело својата неконзистентност во ставовите. Имено, Владата на денешната седница донесе одлука за забрана за движење на населението заради...

Последни објави