Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

бојкот

Бојкот на изборите и протести за рушење на режимот!

Македонија е на крстопат! Автократскиот режим реши да го спречи процесот на враќање на демократијата, но нема да му успее! Никој не е посилен...

Последни објави