Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

АХИЛОВАТА ПЕТА НА НОВИОТ РЕЖИМ

На 30 септември 2018 година, јасно се изрази народната волја на мнозинството граѓани да апстинираат од гласањето на референдумот. Дури 64% не прифатија да...

Dimitar Apasiev: “Bojkot lažnog referenduma! Makedonija ne u NATO!”

Iste korumpirane elite vladaju Makedonijom poslednje tri decenije i sada, konačno, postoji treća opcija, postoji partija Levica. Tridesetog septembra ove godine u Makedoniji će biti...

Писмо за поддршка

Грчката политичка партија НАР (Нова лева струја) ја поздравува непослушноста на македонскиот народ кон заканите на НАТО,САД и ЕУ империјалистите. Со масовниот бојкот против...

Проглас за народна победа!

Денес е ГОЛЕМ ДЕН во поновата македонска историја! Денес, еден мал и мирољубив народ на Балканот го покажа своето достоинство и гордо одби да се...

Македонија, без додавки: зошто мора да се спротиставиме на Договорот Ципрас – Заев

Вовед   Договорот Ципрас - Заев за Македонија кој имплицира, по инсистирање од грчката страна, дека Македонците мора да ја нарекуваат својата земја „Северна Македонија", наместо...

Писмо за поддршка од грчката левичарска партија „ОКДЕ”

Го објавуваме добиеното писмо за поддршка од грчката левичарска партија „ОКДЕ” против престојниот референдум и наметнатиот влез во агресорниот пакт НАТО кое беше објавено...

Последни објави