Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Крмов: Пописот не е статистички процес – туку чисто политички процес

    Пописот не е статистички процес - туку чисто политички процес! Тоа се гледа од тоа што, ПРВ ПАТ Методологијата за попис излезе како подзаконски...

    Последни објави