Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Гази Баба: Ова треба да е канализациска инфраструктура во 21-ви век?

Дали според градоначалникот Борис Георгиевски, ова треба да е канализациска инфраструктура што ги задоволува потребите на граѓаните во 21-ви век? До кога на жителите на...

Последни објави